Start Over


Детски и младежки организации в Италия.
Преглед на съответния брой на френското списание, посветен на физическото възпитание.
Физическо развитие и възпитание на детето.
Представяне на книгата на д-р Ив. Драгомиров `Учение за физическото възпитание на децата`.
Необходимостта от индивидуален подход и правилно дозиране на натоварване в часа по физическо възпитание.
Окръжно от Министерството на народното просвещение до клоновете на БНМС относно свикване на местните съвети за телесно възпитание.
Заседание на Върховния съвет за физическо възпитание, предвиден в чл. 17 от закона за физическо възпитание на българската младеж.
Заседание на Международният съвет по скокове във вода.


 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Варна
 Варненски новини
 Варненски общински вестник
 Виделина
 Здравие
 Красота и здраве
 Медицинско списание
 Морска мисъл
 Морски сговор
 Ново единство
 Ново училище
 Педагогическа практика
 Прелом
 Природен лекар
 Свободен гражданин
 Северо-български спортен лист
 Семейно огнище
 Училищна практика
 Черноморска камбана
Data Tag
  1942 год.
  1941 год.
  1940 год.
  1938 год.
  1937 год.
  1936 год.
  1935 год.
  1933 год.
  1932 год.
  1931 год.
  1930 год.
  1928 год.
  1927 год.
  1926 год.
  1925 год.
  1924 год.
  1922 год.
  1910 год.
  1908 год.
  1906 год.
  1897 год.
  1895 год.
  1886 год.
  1885 год.
Съответствия за:  Физическо възпитание
Резултати 1 - 9 от 55.стр.    1   2   3   4   5   6   7  
Serial's cover page Balilla     
Прелом [списание]
бр. 3, 01/03/1933
Serial's cover page Dopolavoro     
Прелом [списание]
бр. 2, 01/02/1933
Serial's cover page L`Education No.10. 1925 г. Par ...     
Педагогическа практика [списание]
бр. 1, 01/10/1925
Serial's cover page Mens sana in corpore sano     
Ново училище [списание]
бр. 8, 01/10/1910
Serial's cover page Библиография     
Здравие [вестник]
бр. 17, 01/09/1885
Serial's cover page Влиянието на часа по гимнастик ...     
Красота и здраве [списание]
бр. 2, 01/12/1931
Serial's cover page Воден спорт     
Морски сговор [списание]
бр. 1, 01/01/1937
Serial's cover page Възпитаване на бодри и смели х ...     
Ново училище [списание]
бр. 3, 01/03/1910
Serial's cover page Възпитателната роля на игрите     
Северо-български спортен лист [вестник]
бр. 1, 12/07/1924


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library