Start Over


Лечения чрез хипноза описани в европейската медицинска преса.
Употреба на фенацетин като успокоително.
Лечение на менингит с антипирин.
Лечение на катаракта с капки от цинерария.
Случай на умствено разстройство след прекаран коклюш.
Причини за повръщане при бременност.
Електрическо осветление на село.
Хипнотизма, като цяр за пиянството.
Астрономически и геологически изследвания за образуването и възрастта на земното кълбо.
Развитие на хипнозата в Париж.
Висока заболеваемост от трахома сред военните.
Мъж доживял до 142 години в Моравия.
Фалшифициране на лекарството Антипирин.
Хипнотизиране при раждане.
Доктор за побой.


 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Варненски общински вестник
 Женски свят
 Медицинско списание
 Черно море
Data Tag
  1898 год.
  1893 год.
  1891 год.
  1888 год.
  1886 год.
Съответствия за:  Хипноза [медицина]
Резултати 1 - 6 от 6
Serial's cover page Библиография     
Медицинско списание [списание]
бр. 16, 01/06/1888
Serial's cover page По хипнотизма     
Женски свят [списание]
бр. 20, 20/11/1898
Serial's cover page Раждание в време на хипнотичес ...     
Медицинско списание [списание]
бр. 6, 20/12/1886
Serial's cover page Разни     
Варненски общински вестник [вестник]
бр. 32, 10/11/1893
Serial's cover page Разни     
Медицинско списание [списание]
бр. 16, 01/06/1888
Serial's cover page Смес     
Черно море [вестник]
бр. 9, 08/08/1891


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library