Start Over


Действието на киселините върху функциите на стомаха.
За правилната обмяна на веществата в организма.
Здравна беседа.
Сказки на Вл. Русалиев във Варна.
Сказки за френологията, анатомия и графология от Р. Рашев.
Музикалното дружество при Варненската мъжка гимназия изнесе концерт, посветен на Бетховен.
Беседа пред ученици за вредата от алкохола.
От известно време е закрита читалнята при Варнеснката библиотека.
В Преслав е бил осветен паметник в чест на падналите бойци през войните.
Анатомия на човешкото тяло.
Човешкият организъм се преобразява и придобива по-съвършен вид.
Един даровит съветски лингвист.
Нов тип египетски памук.


 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Виделина
 Време
 Женски свят
 Медицинско списание
 Природен лекар
 Утринна поща
 Христианский свят
Data Tag
  1940 год.
  1936 год.
  1933 год.
  1932 год.
  1926 год.
  1898 год.
  1893 год.
  1887 год.
Съответствия за:  Анатомия на човека
Резултати 1 - 9 от 9.стр.    1   2  
Serial's cover page Библиография     
Медицинско списание [списание]
бр. 36, 20/10/1887
Serial's cover page Вътрешна чистота     
Природен лекар [списание]
бр. 8, 01/04/1933
Serial's cover page Силата на сърдцето     
Христианский свят [списание]
бр. 10, 01/10/1898
Serial's cover page Стомахът най-важния орган     
Време [вестник]
бр. 49, 15/01/1926
Serial's cover page Сърдцето е най-издържливия орг ...     
Природен лекар [списание]
бр. 3, 01/11/1936
Serial's cover page Хигиена на очите     
Женски свят [списание]
бр. 5, 01/03/1898
Serial's cover page Хроника     
Виделина [вестник]
бр. 6=7, 31/01/1932
Serial's cover page Человеческийт Организм. - Едно ...     
Христианский свят [списание]
бр. 7, 01/07/1893
Serial's cover page Човешкият организъм се преобра ...     
Утринна поща [вестник]
бр. 30, 06/05/1940


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library