Start Over


1. Няколко съвети по соленето на рибата.
2. Морето е най-важния източник на храна на человечеството.
3. Рецепти за фабрикуване на консервирани пасти от риба и раци.
4. Ролята на охладяването за разпространение консумацията на рибата.


 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Рибарство и отраслите му
 Черно море
Data Tag
  1929 год.
  1923 год.
Съответствия за:  Кулинария - рецепти - риба, морски дарове
Резултати 1 - 4 от 4
Serial's cover page Из западно-европейския риболов     
Рибарство и отраслите му [списание]
бр. 5=6, 01/05/1923
Serial's cover page Отровеното семейство във Варна ...     
Черно море [вестник]
бр. 22, 17/06/1929
Serial's cover page Пренебрегнати риби     
Рибарство и отраслите му [списание]
бр. 2, 01/02/1923
Serial's cover page Солене и пушене на рибата     
Рибарство и отраслите му [списание]
бр. 9=10, 01/11/1923
   


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library