Начало
Ново търсене
Каталог
English
1. Няколко съвети по соленето на рибата.
2. Морето е най-важния източник на храна на человечеството.
3. Рецепти за фабрикуване на консервирани пасти от риба и раци.
4. Ролята на охладяването за разпространение консумацията на рибата.
ОГРАНИЧЕНИЯ
Рибарство и отраслите му
Черно море
1929 год.
1923 год.
Съответствия за: 
Кулинария - рецепти - риба, морски дарове
Резултати 1 - 4 от 4
Из западно-европейския риболов
 
Рибарство и отраслите му
 [списание]
бр. 5=6, 01/05/1923
Отровеното семейство във Варна ...
 
Черно море
 [вестник]
бр. 22, 17/06/1929
Пренебрегнати риби
 
Рибарство и отраслите му
 [списание]
бр. 2, 01/02/1923
Солене и пушене на рибата
 
Рибарство и отраслите му
 [списание]
бр. 9=10, 01/11/1923
Име на Базата Данни
|
Ново търсене
|
Начална страница
|
Помощ
|
Изход
|
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library