Start Over


[Публикации на морска тематика].
[Рецензии за книги на морска тематика].
Указател за поместените статии в VIII-та годишнина (1931 г.) на списанието `Морски Сговор`.
Получиха се в редакцията ни.
[Библиографски списък на публикации на морска тематика].
Указател за поместените в IX. годишнина (1932 г.) на списанието `Морски Сговор`.
Получиха се в редакцията ни.


 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Морски сговор
 Техника и стопанство
Data Tag
  1942 год.
  1941 год.
  1940 год.
  1939 год.
  1937 год.
  1936 год.
  1935 год.
  1934 год.
  1933 год.
  1932 год.
  1931 год.
  1930 год.
  1929 год.
  1928 год.
  1927 год.
  1925 год.
Съответствия за:  Библиографски указатели
Резултати 1 - 9 от 21.стр.    1   2   3  
Serial's cover page Морски книгопис     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1931
Serial's cover page Морски книгопис     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1932
Serial's cover page Систематичен указател     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1928
Serial's cover page Съдържание на X годишнина (193 ...     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1933
Serial's cover page Съдържание на XI годишнина (19 ...     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1934
Serial's cover page Съдържание на XIX годишнина на ...     
Морски сговор [списание]
бр. 9=10, 01/11/1942
Serial's cover page Съдържание на XVII годишнина ( ...     
Морски сговор [списание]
бр. 10, 01/12/1940
Serial's cover page Съдържание на год. VII от сп. ...     
Техника и стопанство [списание]
бр. 10, 01/03/1930
Serial's cover page Съдържание на год. VIII от сп. ...     
Техника и стопанство [списание]
бр. 10, 01/02/1931


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library