Start Over

 

 



 
  ОГРАНИЧЕНИЯ
Source Tag
 Годишник. Висше училище по сигурност и икономика
 Известия. Списание на Икономически университет - Варна
Data Tag
  2012 год.
  2009 год.
Съответствия за:  Ресторантьорство - икономика и организация
Резултати 1 - 4 от 4
Никовска, Кремена. Безопасност в ресторантьорството - санитарно-хигиенният контрол и ...     
Годишник. Висше училище по сигурност и икономика [сборник]
бр. 9, 01/01/2012
Дъбева, Таня. Туристическото ресторантьорство     
Известия. Списание на Икономически университет - Варна [списание]
бр. 2, 01/01/2009
Полименов, Минчо. Многообразието от тематични ресторантьорски продукти - възможност ...
Маринов, Стоян Петков. Регионалните културно-исторически продукти на България - единни в многообразието. 2015 [книга]
Полименов, Минчо. Националният кулинарен продукт като елемент на културния туризъм
Нешков, Марин Найденов. Културният туризъм - бъдещето на България. 2010 [книга]


Ново търсене | КАТАЛОГ | Помощ | www.libvar.bg |

    Copyright 2020 Public Library