Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ-пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 100 запис(а).Title List
     Запис: 8 от 100.Previous RecordNext Record

Brief Record Full RecordISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:Quantity Food Production, Planning, and Management  / John Knight, Lendal Kotschevar
Автор(и):
   Knight, John и др.
   Kotschevar, Lendal съавтор
Издателски данни:  New York : A CBI Book
Година на издаване:  1979
Характеристика:  589 p. : с именен показалец ; 22 cm
Общи бележки:   .
ISBN:  0-442-25745-7
УДК:  338.2+339.97
Предметни рубрики:
Хранително-вкусова промишленост
Мениджмънт - приложения
----------------- ---------------------------------------------------
Сигнатура:   C164527         
Инв. No:   1993005138
Статус:   Заема се за дома
  

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library