Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ-пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 100 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 8 от 100![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png)
Вид на материала: | [книга] |
Заглавие: | Quantity Food Production, Planning, and Management / John Knight, Lendal Kotschevar |
Автор(и): | |
Издателски данни: | New York : A CBI Book |
Година на издаване: | 1979 |
Характеристика: | 589 p. : с именен показалец ; 22 cm |
Общи бележки: |
![.](/images/dot-cl.gif) |
ISBN: | 0-442-25745-7 |
УДК: | 338.2+339.97 |
Предметни рубрики: | |
|
----------------- | --------------------------------------------------- | Сигнатура: | C164527 | Инв. No: | 1993005138 | Статус: | Заема се за дома |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|