Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 434 запис(а).Title List
     Запис:  от 434.

Brief Record Full RecordISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:Ферментиране на храните за здраве  : Методи на ферментация и рецепти за добро храносмилане и силен имунитет / Катрин Аткинсън ; Прев. от англ. Стоянка Карачанова
Автор(и):
   Аткинсън, Катрин
More info   Лазарова-Карачанова, Стоянка Христова преводач
Издателски данни:  Пловдив : Хермес
Година на издаване:  2018
Характеристика:  216 с. ; 20 см
Общи бележки:  Ориг. загл. Fermenting food for healthy eating / Catherine Atkinson. - Възприетата форма на името на прев. Стоянка Карачанова е Стоянка Христова Лазарова-Карачанова .
ISBN:  978-954-26-1864-5
УДК:  641.55(083.12)+664
Предметни рубрики:
Храни - консервиране
Кулинария - рецепти
----------------- ---------------------------------------------------
Сигнатура:   C293772         
Инв. No:   2019004670 дп
Статус:   Депозит
  

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library