Start Over

     Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 10 запис(а).Title List
     Запис: 4 от 10.Previous RecordNext Record

Brief Record Full RecordISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:Науката за хранене в превенция и лечение на съвременните болести  / Под ред. на Божидар Попов
Автор(и):
   Попов, Божидар Георгиев редактор
Издателски данни:  София : Везни-4
Година на издаване:  2019
Характеристика:  248 с. : с ил., табл., диагр. ; 29 см
Общи бележки:  Загл. и на англ. ез. Nutrition science in prevention and therapy of contemporary diseases. - Изд. на Бълг. д-во по хранене и диетика .
ISBN:  978-954-9977-77-6
УДК:  579.67(062)+612.015(062)+613.2(062)
Предметни рубрики:
Биохимия
Храни и хранителни продукти
Хигиена на храненето
----------------- ---------------------------------------------------
Сигнатура:   D22201         
Инв. No:   2019006614 дп
Статус:   Депозит
  

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library