Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 2 запис(а) Запис: 2 от 2
Вид на материала: | [книга] |
Заглавие: | Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето |
Автор(и): | |
Издателски данни: | Варна : Наука и икономика ИУ |
Година на издаване: | 2010 |
Характеристика: | 324 с., 8 л. : цв. ил. ; 21 см |
Общи бележки: |
|
ISBN: | 978-954-21-0477-3 |
УДК: | 641(075.8)+613.2(075.8) |
Предметни рубрики: | |
|
----------------- | --------------------------------------------------- | Сигнатура: | C262311 | Инв. No: | 2011002143 | Статус: | Заема се за дома | ----------------- | --------------------------------------------------- | Сигнатура: | C262311 | Инв. No: | 2013004166 дп | Статус: | Депозит |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|