Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 82 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 35 от 82![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png)
Материалознание на хранителните продукти : Учебник за техникумите и СПТУ по обществено хранене / Андрей Андреев и др. ; Под общ. ред. на проф. А. Андреев
- 4. доп. изд. - София : Земиздат, 1998. - 319 с. : с табл., диагр. ; 22 см.
Други авт.: Динко Колев, Яна Христова, Борка Цветкова.
ISBN: 954-05-0366-3 УДК 664(075.32)+663(075.32)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 1999000809 дп | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 1999000808 |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|