Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ-пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 100 запис(а).Title List
     Запис: 8 от 100.Previous RecordNext Record

Brief Record Full Record ISBD

C164527
Knight, John и др.

.Quantity Food Production, Planning, and Management / John Knight, Lendal Kotschevar . - New York : A CBI Book, 1979. - 589 p. : с именен показалец ; 22 cm.
.
.
.ISBN:  0-442-25745-7

.УДК 338.2+339.97
. Инв. No 1993005138     
Други автори
  Kotschevar, Lendal съавтор
Предметни рубрики:
Хранително-вкусова промишленост
Мениджмънт - приложения


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library