Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 39 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 3 от 39![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Michael, Kurt и др.
Lehrbuch fur Koche : Rechtsbestimmungen im Umgang mit Lebensmitteln und Rohstoffe der Speisenproduktion / Kurt Michael, Heinz Forster
- 9. Aufl. - Leipzig : Fachbuch, 1987. - 218 p. : ill. ; 23 cm.
УДК 641(075)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 1988014710 | |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|