Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ-пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 2 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 2 от 2![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) Антонова-Николова, Стефка Кръстева и др.
Хранителна микробиология : Микробиология на пресните храни / Стефка Антонова-Николова, Любомира Йочева, Искра Иванова
. - София : Унив. изд. Св. Климент Охридски, 2015. - 156 с. : с цв. ил., табл. ; 24 см. - ( Университетски учебници. биологически науки ).
Съдържа: Библиогр. с. 142-144
ISBN: 978-954-07-3916-8 УДК 579.67:663(075.8)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2016001387 дп | |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|