Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 17 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 16 от 17![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Караджов, Гроздан Иванов и др.
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия : За техникумите и СПТУ по хранително-вкусова промишленост / Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова
- [2.] изд. - София : Матком, 2001. - 372 с. : с табл., сх., ил. ; 22 см.
1. изд. 1990 на изд. Земиздат. - В кн. означено 3. изд. - Офс. изд. - 300 тир.
ISBN: 954-9930-10-6 УДК 664.6(075.32)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2002004894 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|