Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Ферментиране на храните за здраве : Методи на ферментация и рецепти за добро храносмилане и силен имунитет / Катрин Аткинсън ; Прев. от англ. Стоянка Карачанова . - Пловдив : Хермес, 2018. - 216 с. ; 20 см. Ориг. загл. Fermenting food for healthy eating / Catherine Atkinson. - Възприетата форма на името на прев. Стоянка Карачанова е Стоянка Христова Лазарова-Карачанова. Съдържа: Азб. показалец ISBN: 978-954-26-1864-5 УДК 641.55(083.12)+664
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library |