Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 6 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 3 от 6![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Драйз, Ян и др.
Основни принципи на разделното хранене / Ян Драйз, Инге Драйз ; Прев. [от англ.] Десилава Вълова
. - [София] : Прозорец, 1995. - 192 с. : със сх. ; 20 см.
Прев. е направен от The new book of food combining / Jan Dries, 200 new food combining recipes / Inge Dries ; Ориг. загл. на фламанд. ез. - Офс. изд. - 3 600 тир.
ISBN: 954-8079-34-8 УДК 613.24/.25(035)+615.874(035)+641.55
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 1996007164 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|