Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Базисна методика за оценка на работното място, оценка и управление на професионалния риск / З. Запрянов и др . - София : Нац. център по хигиена : мед. екология и хранене, 2000. - 143 с. : със сх., табл. ; 29 см. Други авт.: Зл. Златев, Б. Ценова, Цв. Моллова, А. Петков. - Офс. изд. - 500 тир. Съдържа: Библиогр. с. 16-17 ISBN: 954-90743-1-5 УДК 331.4(035)+614.8-084(035)
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library |