Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 2 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 2 от 2![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) Христова, Яна Калева
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
. - Варна : Наука и икономика ИУ, 2010. - 324 с., 8 л. : цв. ил. ; 21 см.
Съдържа: Библиогр. с. 321-323
ISBN: 978-954-21-0477-3 УДК 641(075.8)+613.2(075.8)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2013004166 дп | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2011002143 |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|