Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = Обществено хранене - учебници - висше образование
     Намерени: 9 запис(а)

Записи от 1 до 9
Заглавие Автор(и) ISBN Година
Банкети, приеми, кетъринг  [книга]     Кръстева, Атанаска А.     978-954-21-0300-4     2007  
Въведение в барманството  [книга]     Вдовичин, Георги     954-731-207-3     [2004]  
Ресторантьорство  [книга]     Дъбева, Таня     978-954-21-0539-8     2011  
Ресторантьорство  [книга]     Сомов, Георги Тодоров     978-954-24-0185-8     2011  
Ресторантьорство  [книга]     Тодоров, Димчо Тодоров     978-954-9930-67-2     2010  
Технологично обзавеждане на професионалната кухня  [книга]     Недкова, Антонина     978-954-490-164-6     2010  
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето  [книга]     Христова, Яна Миланова     978-954-21-0776-7     2014  
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето  [книга]     Христова, Яна Калева     978-954-21-0477-3     2010  
Технология на хлебните и сладкарските изделия  [книга]     Караджов, Гроздан Иванов     954-24-0078-0,978-954-24-0078-3     2006  

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library