Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = Сладкарство - технология
     Намерени: 17 запис(а)

Записи от 1 до 15
Заглавие Автор(и) ISBN Година
Gestaltungslehre Konditoreiwaren  [книга]     Walther, Wolfgang     3-343-00539-8     1989  
I glikes magies tis Lili  [книга]     Ivanova, Lilyana Petrova     978-619-188-325-7     2020  
Аромати от сърцето на дома  [книга]     Петрова, Йоана     978-954-2917-65-6     2015  
Без мазнини, но вкусно  [книга]     Олбъри, Пат     978-954-9935-13-4     2008  
Великденски козунаци  [книга]     Мастагаркова, Звездомира Танева     978-954-340-241-0     2012  
Диетични и диабетични десерти  [книга]     Николова, Мария Василева     978-954-9930-74-0     2011  
Златна книга на шоколада  [книга]     Барди, Карла     978-954-8432-17-7     2011  
Моите захарни фигурки  [книга]     Йосефсен, Нели Ангелова     978-619-90176-4-7     2017  
Покана за кафе  [книга]     Аврамова, Мария Георгиева     978-954-386-025-8     2009  
Сладкарство  [книга]     Ауингер-Пфунд, Едит     978-954-8496-78-0     2008  
Суровини и материали за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия  [книга]     Вангелов, Ангел Атанасов     954-9930-03-3     1999   
Технологично обзавеждане на предприятията за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия  [книга]     Вановски, Тодор Николов     954-9930-06-8     2000  
Технологично обзавеждане на предприятията от хлебната промишленост  [книга]     Янков, Стефан Николов          1995  
Технология на кулинарната продукция  [книга]     Стамов, Стамен Николов          2013  
Технология на хлебните и сладкарските изделия  [книга]     Караджов, Гроздан Иванов     954-24-0078-0,978-954-24-0078-3     2006  


стр.    1   2  

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library