Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ-пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 100 запис(а).Title List
     Запис: 8 от 100.Previous RecordNext Record

Brief RecordFull Record ISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:  Quantity Food Production, Planning, and Management
Автор(и)
   Knight, John и др.
   Kotschevar, Lendal съавтор
Издателски данни:  New York : A CBI Book
Година на издаване:  1979
ISBN:  0-442-25745-7
Предметни рубрики:
Хранително-вкусова промишленост
Мениджмънт - приложения

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library