Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 8 запис(а).Title List
     Запис: 1 от 8.Next Record

Brief RecordFull Record ISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:  Безвредност на храните
Автор(и)
   Университет по хранителни технологии. Пловдив. Програма Сократ-Еразмус
   Прокопов, Цветко Велчев съавтор
   Танчев, Стоян Стойчев автор, и др., редактор
Издателски данни:  Пловдив : Академично издателство ВИХВП
Година на издаване:  2002-
ISBN:  
Данни за томовете:
  Т. 3.  Методи за консервиране на храни . - 2002 ISBN 954-24-0039-X
Предметни рубрики:
Консервна промишленост
Микробиология, приложна
Хранително-вкусова промишленост - учебници
Храни и продукти - санитарен контрол

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library