Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = Хранително-вкусова промишленост - учебници
     Намерени: 35 запис(а).Title List
     Запис:  от 35.

Brief RecordFull Record ISBD

Вид на материала:[книга]
Заглавие:  Технология и хигиенна преценка на продуктите от животински произход
Автор(и)
   Динчева, Евдокия Сотирова
Издателски данни:  София : Дионис
Година на издаване:  2003
ISBN:  954-8496-50-X, 978-954-849-650-6
Предметни рубрики:
Ветеринарна медицина - учебници
Хранително-вкусова промишленост - учебници
Ветеринарно-санитарно дело

Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library