Start Over

      = Сомов, Георги Тодоров
      6 

1 6
Title Author(s) ISBN Year
Организация и функциониране на кухнята и ресторанта  [книга]     Сомов, Георги Тодоров (и др.)     954-9810-03-8     2000  
Ресторантьорство  [книга]     Сомов, Георги Тодоров (и др.)     978-954-24-0185-8     2011  
Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене  [книга]     Сомов, Георги Тодоров (редактор, и др.)          1995  
Технология на кулинарната продукция  [книга]     Сомов, Георги Тодоров (съавтор)          1999  
Технология на кулинарната продукция  [книга]     Сомов, Георги Тодоров (и др.)          2011  
Технология на продукцията за обществено хранене  [книга]     Сомов, Георги Тодоров          1997  


Database name | New search | Home page | Help | Exit | Bulgarian version

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library