Start Over

      = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
      13 .Title List
      13  13.Previous Record

Brief Record Full RecordISBD

[книга]
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия  : За професионалните гимназии / Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова
:
   Караджов, Гроздан Иванов и др.
   Василева, Радка Танева съавтор
   Николова, Мария Василева съавтор
  5. прераб. изд
  София : Матком
  2007
  412 с. : с ил. ; 22 см
  Авт. не са отбелязани на кор .
ISBN:  954-9930-10-6
  664.6(075.32)
Готварство - учебници
Сладкарство - учебници
Хляб и хлебни изделия
----------------- ---------------------------------------------------
  C246449   Info sign      
  2010000440
  Само за читални зали
  

Database name | New search | Home page | Help | Exit | Bulgarian version

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library