Start Over

      = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
      6 .Title List
        6.

Brief Record Full RecordISBD

[книга]
Наръчник по НАССР  : Всичко най-важно за Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки Hazard analysis and critical control points - НАССР / Ст. Дичев, Ил. Костов, Кр. Кънев
:
   Дичев, Стефан Петров и др.
More info   Кънев, Красимир Иванов съавтор
   Костов, Илиян Радев съавтор
  Ловеч : Фонд. Фаел
  2001
  94 с. : с табл., сх., портр. ; 30 см
  Офс. изд. - 5 000 тир .
ISBN:  954-90812-1-4
  614.3(035)+664:614.3(035)
Продукция - качество - контрол
Хранително-вкусова промишленост
Храни и продукти - санитарен контрол
----------------- ---------------------------------------------------
  D9545   Info sign      
  2001004931 дп
  Депозит
  

Database name | New search | Home page | Help | Exit | Bulgarian version

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library