= пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 19 19
| [книга] |
| Ръководство за добрите производствени и хигиенни практики в месната индустрия |
: | |
| София : Асоциация на месопреработвателите в България |
| 2002 |
| 172 с. : с табл. ; 29 см |
| Офс. изд. - 300 тир
|
ISBN: | 954-90568-2-1 |
| 637.5:614.3(497.2)(035)+613.6:637.5(497.2)(035)+619:614.3(497.2)(035)
|
| |
|
----------------- | --------------------------------------------------- | | D10316 | | 2003000084 дп | | Депозит | | |
Database name |
New search |
Home page |
Help |
Exit |
Bulgarian version
 
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library
|