Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 18 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 2 от 18![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png)
D13212 | П1 64/Б29 | П1Ч 64/Б29 | Бауер, Гертрауд и др.
Готварство : Организация и функциониране на кухнята и ресторанта : Учебник за техникуми / Гертрауд Бауер, Курт Бауер, Едуард Митше ; Прев. Петя Цветкова
. - София : Дионис, 2005. - 319 с. : с ил., сх., черт. ; 29 см.
Съдържа: Библиогр. с.319 ; Списък Специализирани кулинарни изрази
ISBN: 954-8496-61-5 УДК 642.5(075.32)+641(075.32)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2005009499 | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2006010107 | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2005009497 | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2005009498 | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2011005952 дп | ![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2006010106 |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|