Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Хигиена на храненето и хранително законодателство : Учебник за техникумите и СПТУ по общ. хранене / Димитър Боцов . - София : Земиздат, 2003. - 208 с. : с табл., сх. ; 20 см. В кн. означено прераб. и доп. изд. - Офс. изд. - 700 тир. Съдържа: Примерни продуктови набори ; Хигиенни изисквания при съхранението на хранителни суровини, полуфабрикати и готовата кулинарна продукция ISBN: 954-05-0411-2 УДК 613.2(075.32)+641.5.000.613(075.32)
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library |