Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Хигиена на храненето и хранително законодателство / Величка Несторова . - София : Торнадо-НВ, 2001. - 256 с. : с табл., сх. ; 21 см. Офс. изд. Съдържа: Библиогр. с. 254-255 ; Речник на използвани термини ; Примерни продуктови набори ; Хигиенни изисквания при съхранението на хранителни суровини, полуфабрикати и готовата кулинарна продукция ISBN: 954-9810-06-2 УДК 613.2(075.32)+641.5.000.613(075.32)
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library |