Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 24 запис(а) Запис: 17 от 24 Ръководство за добрите производствени и хигиенни практики в месната индустрия
. - София : Асоциация на месопреработвателите в България, 2002. - 172 с. : с табл. ; 29 см.
Офс. изд. - 300 тир. ISBN: 954-90568-2-1 УДК 637.5:614.3(497.2)(035)+613.6:637.5(497.2)(035)+619:614.3(497.2)(035)
|
| Инв. No | 2003000084 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|