Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 13 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 13 от 13![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) Караджов, Гроздан Иванов и др.
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия : За професионалните гимназии / Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова
- 5. прераб. изд. - София : Матком, 2007. - 412 с. : с ил. ; 22 см.
Авт. не са отбелязани на кор.
Съдържа: Библиогр. с. 406
ISBN: 954-9930-10-6 УДК 664.6(075.32)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2010000440 |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|