Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 5 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 3 от 5![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Боцов, Димитър Гергов
Хигиена на храненето и хранително законодателство : Учебник за техникумите
и СПТУ по общ. хранене / Димитър Боцов
. - София : Земиздат, 2003. - 208 с. : с
табл., сх. ; 20 см.
В кн. означено прераб. и доп. изд. - Офс. изд. - 700 тир.
Съдържа: Примерни продуктови набори ; Хигиенни изисквания при съхранението на
хранителни суровини, полуфабрикати и готовата кулинарна продукция
ISBN: 954-05-0411-2 УДК 613.2(075.32)+641.5.000.613(075.32)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2004005350 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|