Start Over

     Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 5 запис(а).Title List
     Запис: 3 от 5.Previous RecordNext Record

Brief Record Full Record ISBD

C215371
Боцов, Димитър Гергов

.Хигиена на храненето и хранително законодателство : Учебник за техникумите и СПТУ по общ. хранене / Димитър Боцов . - София : Земиздат, 2003. - 208 с. : с табл., сх. ; 20 см.
.В кн. означено прераб. и доп. изд. - Офс. изд. - 700 тир.
.Съдържа: Примерни продуктови набори ; Хигиенни изисквания при съхранението на хранителни суровини, полуфабрикати и готовата кулинарна продукция
.ISBN:  954-05-0411-2

.УДК 613.2(075.32)+641.5.000.613(075.32)
. Инв. No 2004005350 дп
Предметни рубрики:
Храни и продукти - санитарен контрол
Хигиена на храненето
Обществено хранене - учебници - средно образование


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library