Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 48 запис(а).Title List
     Запис: 23 от 48.Previous RecordNext Record

Brief Record Full Record ISBD

C285955
Чайлд, Джулия и др.

.Изкуството на френската кухня / Джулия Чайлд, Луизет Бертол, Симон Бек ; Прев. Красимира Христовска, Меглена Баждарова . - [София] : Пергамент Прес, 2016. - 764 с. : с ил. ; 24 см.
.Ориг. загл. Mastering the art of French cooking / Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck.
.
.ISBN:  978-954-641-090-0

.УДК 641.568(44)(083.1)
. Инв. No 2017008037 дп
Други автори
  Баждарова, Меглена преводач - Виж и: Bazhdarova, Meglena
  Христовска, Красимира Любомирова преводач
  Бек, Симон съавтор
  Бертол, Луизет съавтор
Предметни рубрики:
Франция
Кулинария - рецепти - европейска кухня


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library