Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 6 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 3 от 6![.](/images/dot-cl.gif) ![Previous Record](/images/prev-catalog.png) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Бояджиев, Николай Милчев и др.
Дивечът след отстрела : Първична обработка : Дивечовото месо : Болести / Николай Бояджиев, Марин Александров
. - София : Теодора Колеваа - НИЯ, 2005. - 208 с. : с ил. ; 20 см.
Съдържа: Библиогр. с. 185-196
ISBN: 954-91626-3-X УДК 637.55.03(035)+639.1.09(035)+619:639.11/.16(035)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2005008807 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|