Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 8 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: 1 от 8![.](/images/dot-cl.gif) ![Next Record](/images/next-catalog.png) Университет по хранителни технологии. Пловдив. Програма Сократ-Еразмус
Безвредност на храните : [Т. 1]- / Стоян Танчев, Цветко Прокопов ; Под ред. на Стоян Танчев
. - Пловдив : Академично издателство ВИХВП, 2002-. - 29 см. - ( Сер. Хранителна наука и технология ).
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Т. 3. Методи за консервиране на храни . - 2002 . - 264 с. : с табл., сх. Авт. отбелязани на гърба на загл. с. - Съдържа : Създаването на Висшия
институт по хранителна и вкусова промишленост през погледа на проф. Трифон Иванов, първият зам. ректор на института ; История на консервиране на храните ; Хранителна пирамида за страните от Средиземноморския район ; Списък на преподавателите на студентите от специалността Технология на консервирането на плодове, зеленчуци, месо и риба, випуск 1955 г. на ВИХВП ISBN 954-24-0039-X |
УДК 579.67(075.8)+664(075.8)+663(075.8)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2009002747 (Т. 3)дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|