Start Over

     Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 20 запис(а).Title List
     Запис: от 20.

Brief Record Full Record ISBD

D15004
Университет по хранителни технологии. Пловдив. Програма Сократ-Еразмус

.Безвредност на храните : [Т. 1]- / Стоян Танчев, Цветко Прокопов ; Под ред. на Стоян Танчев . - Пловдив : Академично издателство ВИХВП, 2002-. - 29 см. - ( Сер. Хранителна наука и технология ).
.
.
.

. Т. 3.  Методи за консервиране на храни . - 2002 . - 264 с. : с табл., сх.
Авт. отбелязани на гърба на загл. с. - Съдържа : Създаването на Висшия институт по хранителна и вкусова промишленост през погледа на проф. Трифон Иванов, първият зам. ректор на института ; История на консервиране на храните ; Хранителна пирамида за страните от Средиземноморския район ; Списък на преподавателите на студентите от специалността Технология на консервирането на плодове, зеленчуци, месо и риба, випуск 1955 г. на ВИХВП    
ISBN 954-24-0039-X

.УДК 579.67(075.8)+664(075.8)+663(075.8)
. Инв. No 2009002747 (Т. 3)дп
Други автори
  Прокопов, Цветко Велчев съавтор
  Танчев, Стоян Стойчев автор; и др.; редактор
Предметни рубрики:
Консервна промишленост
Микробиология, приложна
Хранително-вкусова промишленост - учебници
Храни и продукти - санитарен контрол


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library