Start Over

     Вие търсихте за: автор = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅ
     Намерени: 1 запис(а).Title List
     Запис: 1 от 1.

Brief Record Full Record ISBD

D13212   П1 64/Б29   П1Ч 64/Б29
Бауер, Гертрауд и др.

.Готварство : Организация и функциониране на кухнята и ресторанта : Учебник за техникуми / Гертрауд Бауер, Курт Бауер, Едуард Митше ; Прев. Петя Цветкова . - София : Дионис, 2005. - 319 с. : с ил., сх., черт. ; 29 см.
.
.Съдържа: Библиогр. с.319 ; Списък Специализирани кулинарни изрази
.ISBN:  954-8496-61-5

.УДК 642.5(075.32)+641(075.32)
. Инв. No 2005009499
. Инв. No 2006010107
. Инв. No 2005009497
. Инв. No 2005009498
. Инв. No 2011005952 дп
. Инв. No 2006010106
Други автори
  Цветкова, Петя Господинова преводач
  Бауер, Курт съавтор
  Митше, Едуард съавтор
Предметни рубрики:
Ресторантьорство - икономика и организация
Готварство - учебници
Обществено хранене - учебници - средно образование


Име на Базата Данни | Ново търсене | Начална страница | Помощ | Изход | Версия на английски

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library