Вие търсихте за: предметна рубрика = пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Намерени: 19 запис(а)![.](/images/dot-cl.gif) ![Title List](/images/title-list-catalog.png) Запис: от 19![.](/images/dot-cl.gif)
Ръководство за добрите производствени и хигиенни практики в месната индустрия
. - София : Асоциация на месопреработвателите в България, 2002. - 172 с. : с табл. ; 29 см.
Офс. изд. - 300 тир.
ISBN: 954-90568-2-1 УДК 637.5:614.3(497.2)(035)+613.6:637.5(497.2)(035)+619:614.3(497.2)(035)
|
![.](/images/dot-cl.gif) | Инв. No | 2003000084 дп |
Име на Базата Данни |
Ново търсене |
Начална страница |
Помощ |
Изход |
Версия на английски
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2014, 2018 Public Library
|