= Обществено хранене - учебници - висше образование 9 1 9 Title | Author(s) | ISBN | Year | Банкети, приеми, кетъринг [книга] | Кръстева, Атанаска А. | 978-954-21-0300-4  | 2007  | Въведение в барманството [книга] | Вдовичин, Георги | 954-731-207-3  | [2004]  | Ресторантьорство [книга] | Дъбева, Таня | 978-954-21-0539-8  | 2011  | Ресторантьорство [книга] | Сомов, Георги Тодоров | 978-954-24-0185-8  | 2011  | Ресторантьорство [книга] | Тодоров, Димчо Тодоров | 978-954-9930-67-2  | 2010  | Технологично обзавеждане на професионалната кухня [книга] | Недкова, Антонина | 978-954-490-164-6  | 2010  | Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето [книга] | Христова, Яна Миланова | 978-954-21-0776-7  | 2014  | Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето [книга] | Христова, Яна Калева | 978-954-21-0477-3  | 2010  | Технология на хлебните и сладкарските изделия [книга] | Караджов, Гроздан Иванов | 954-24-0078-0,978-954-24-0078-3  | 2006  |
|
Database name |
New search |
Home page |
Help |
Exit |
Bulgarian version
 
Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library