Start Over

      = Обществено хранене - учебници - средно образование
      18 

1 15
Title Author(s) ISBN Year
Барманство (напитки, ястия, организиране и функциониране на бара)  [книга]     Зигел, Симон     954-8494-69-8,978-954-8494-69-4     [2003]  
Готварство  [книга]     Бауер, Гертрауд     954-8496-61-5     2005  
Материалознание на хранителните продукти  [книга]     Андреев, Андрей Костадинов     954-05-0366-3     1998  
Организация и функциониране на кухнята и ресторанта  [книга]     Сомов, Георги Тодоров     954-9810-03-8     2000  
Организация и функциониране на кухнята, ресторанта и хотела  [книга]     Стамов, Стамен Николов          2008-  
Ресторантьорство  [книга]     Пеев, Пейо Иванов     954-416-078-7     [1995]  
Сервиране  [книга]     Стамов, Стамен Николов     954-9930-35-1     2005  
Сервиране  [книга]     Стамов, Стамен Николов     954-8496-29-1     2000  
Сервиране  [книга]     Стамов, Стамен Николов     954-05-0343-4     1996  
Сервиране  [книга]     Гутмайер, Вилхелм     954-8496-58-5     2005  
Сервиране и барманство  [книга]     Алексиева, Йорданка Николова     954-9930-16-5     2003  
Технологично обзавеждане на заведенията за хранене  [книга]     Шиваров, Стефан Николов     954-9930-09-2     2001  
Хигиена на храненето  [книга]     Боцов, Димитър Гергов     954-05-0356-6     1996  
Хигиена на храненето и хранително законодателство  [книга]     Боцов, Димитър Гергов     978-954-9930-20-7     2007  
Хигиена на храненето и хранително законодателство  [книга]     Несторова, Величка Петрова     978-954-9930-68-9     2010  


    1   2  

Database name | New search | Home page | Help | Exit | Bulgarian version

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library