Start Over

      = Обществено хранене - учебници - висше образование
      9 

1 9
Title Author(s) ISBN Year
Банкети, приеми, кетъринг  [книга]     Кръстева, Атанаска А.     978-954-21-0300-4     2007  
Въведение в барманството  [книга]     Вдовичин, Георги     954-731-207-3     [2004]  
Ресторантьорство  [книга]     Дъбева, Таня     978-954-21-0539-8     2011  
Ресторантьорство  [книга]     Сомов, Георги Тодоров     978-954-24-0185-8     2011  
Ресторантьорство  [книга]     Тодоров, Димчо Тодоров     978-954-9930-67-2     2010  
Технологично обзавеждане на професионалната кухня  [книга]     Недкова, Антонина     978-954-490-164-6     2010  
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето  [книга]     Христова, Яна Миланова     978-954-21-0776-7     2014  
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето  [книга]     Христова, Яна Калева     978-954-21-0477-3     2010  
Технология на хлебните и сладкарските изделия  [книга]     Караджов, Гроздан Иванов     954-24-0078-0,978-954-24-0078-3     2006  

Database name | New search | Home page | Help | Exit | Bulgarian version

    Copyright 2001 - 2009, 2013, 2019 Public Library